Îndrăznește să fii informat!

vineri, 12 aprilie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_img
  AcasăActualitateULTIMĂ ORĂ: Tânăr din Vidra ARESTAT PREVENTIV după ce a bătut o femeie de 82 de...

  ULTIMĂ ORĂ: Tânăr din Vidra ARESTAT PREVENTIV după ce a bătut o femeie de 82 de ani

  Un tânăr de 21 de ani, din Vidra, a fost arestat preventiv după ce a bătut o bătrână de 82 de ani, din aceeași localitate. Joia trecută, femeia a fost găsită în locuința sa de o vecină cu mai multe lovituri în zona feței. La fața locului a fost chemată o ambulanță care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Spitalul din Focșani, unde medicii au internat-o în Secția Chirurgie. Aceeași medici au transmis că bătrâna a fost dignosticată cu un traumatism cranio-facial prin agresiune și fractură de mandibulă pe partea dreaptă. Vineri, polițiștii l-au identificat pe principalul suspect în acest caz și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Sâmbătă acesta a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare preventiv. Judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pe lângă loviturile pe care i le-a aplicat bătrânei, tânărul mai este cercetat pentru două infracțiuni de furt calificat.

  „În baza art. 226 alin.1 şi 2 C.pr.pen., cu referire la art. 202 C.pr.pen., art. 223 alin. 1 lit. d şi alin. 2 teza a II-a C.pr.pen.,admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.M.C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C.pen. (persoană vătămată Z.P.), furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b din C.pen. (persoană vătămată Z.P.) şi furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b şi alin. 2 lit. b din C.pen. (persoană vătămată B.M.), toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.07.2020, ora 20:20, când expiră reţinerea, și până la data de 16.08.2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu (avocat Miron Adrian cu delegatie pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 1284/18.07.2020 emisă de Baroul Vrancea), în cuantum de 626 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția magistraților.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  GALAȚI: Condamnare pentru mită pentru un fost director

  Fostul director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, Ciubrei Luigi Mariusa, a fost...

  Avem lege pentru calitatea apei. Ea a fost promulgată

  Preşedintele României a promulgat Legea pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 7/2023 privind calitatea apei...

  Polițistă vrânceană medaliată cu argint la Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne

  Peste 120 de sportivi participanți, din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au fost...

  ARTICOLE POPULARE

  ULTIMA ORĂ Locuitorii din Focșani, zona intersecției Anghel Saligny – Cotești, au rămas fără apă după ce un excavator a găurit magistrala!

  Un excavator care executa omlete, pardon!, lucrări în zona intersecției străzilor Anghel Saligny cu...

  ULTIMA ORĂ! Mobilizare de forțe la Vizantea Livezi pentru găsirea a două persoane rătăcite în pădure

  UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două persoane au fost găsite tefere de...

  BanaURSUL halicit de vulpe! Lăcomia, prostia și viclenia din celebra povestioară transferate la Dumitrești

  Interpretarea contemporană a poveștii "Ursul păcălit de vulpe" s-a transformat într-o realitate a timpurilor...