ULTIMĂ ORĂ! TIR răsturnat peste un solar la Dumbrăveni!

0
1095

Update: Pentru gestionarea situației de urgență semnalată prin apel la numărul unic de urgență 112 (la ora 19.00), au fost mobilizate 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. La locul intervenției au acționat o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI și o ambulanță SMURD,care a preluat pacientul, pentru optimizarea timpilor de răspuns, și l-a predat pe traseu unui echipaj cu medic aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, pentru a fi transportat la spital. (ISU Vrancea)

Știrea inițială: Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112.
Pe DN 2 E85 Dumbrăveni un tir care circula pe sensul Buzău-Focșani și transporta bare de fier s-a răsturnat în afara părții carosabile, peste un solar de legume. Conducătorul auto a ieșit din cabină și este rănit ușor. Traficul se desfășoară normal. (IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.