ULTIMĂ ORĂ: Trafic de coșmar pe DN 2 E 85 din cauza potopului. Circulația feroviară ÎNTRERUPTĂ între Focșani și Râmnicu Sărat

0
2304

A fost potop în Vrancea iar urmările se văd cel mai bine pe lumină. Din cauza ploii care a căzut în cantitate foarte mare într-un timp extrem de scurt,  șoseaua europeană a fost închisă în Vrancea în mai multe puncte.

Centrul Infotrafic informează că, începând cu ora 7:20, în judeţul Vrancea, traficul rutier pe DN2(E85) Focşani – Râmnicu Sărat a fost reluat în ambele sensuri, însă îngreunat, alternativ, dirijat de poliţişti.

Carosabilul este inundat, în urma ploii torenţiale, în zona localităţii Obrejiţa, la kilometrul 158, unde apa măsoară între 10 şi 15 centimetri pe sensul de mers către Bucureşti şi 10-20 de centimetri pe sensul către Focşani. De asemenea, carosabilul mai este inundat la kilometrul 165, în zona Popeşti  unde apa măsoară 15 cm  pe carosabil, dar şi la kilometrul 168, la intersecţia cu DJ205R către Coteşti-10 cm apă pe sensul de mers către Bucureşti).

Totodată, conform informaţiilor primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi, circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 500, între Focşani şi Râmnicu Sărat, în zona haltei Sihlea.

Apa a acoperit macazurile, iar acestea nu mai funcţionează.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.