ULTIMĂ ORĂ: Trafic infernal din cauza unui accident rutier în zona Spitalului Județean

0
1310
Un accident de circulație s-a produs joi, în jurul prânzului, în apropierea Spitalului Județean Focșani. Un BMW înmatriculat în Vrancea, la volanul căruia de afla un tânăr, nu a adaptat viteza la efectuarea virajului la dreapta de la intrarea de pe strada Mărășești pe strada Cuza-vodă, a derapat și s-a oprit întru Opel Corsa cu numere de București, staționat.
Culmea e că în mașina staționată se afla o femeie în vârstă, la volan, care în urma impactului nu a mai putut ieși din mașină, rămânând captivă în interior. Deși femeia nu a fost rănită, ea a avut nevoie de intervenția unui echipaj medical de urgență, întrucât a făcut un atac de panică.
Femeia a fost preluată de ambulanță și dusă la Spitalul Județean Focșani. Atât ea, cât și șoferul BMW-ului au fost testați cu aparatul Dragger, însă acesta a indicat că nici unul dintre cei doi conducători auto nu consumase băuturi alcoolice.
Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.
accident-focsani
accident-focsani.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.