(VIDEO) ULTIMĂ ORĂ: Tragedie ÎNFIORĂTOARE pe DN2-E85! Doi oameni au murit și trei au fost răniți

0
1941

DN 2 E 85 a mai furat două vieți. Duminică dimineață, pe șoseaua morții, două persoane și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident de circulație. Nenorocirea s-a produs după ora 7.30 dimineața, pe DN 2 E 85, în afara localității Obrejița.

În accident au fost implicate două autoturisme, un Audi cu numere de Ilfov, în care se aflau 5 persoane și un VW înmatriculat în Vrancea în care era doar șoferul. Imaginile de la locul tragediei sunt înfiorătoare. Bucăți din cele două autoturisme s-au împrăștiat pe șosea după ce cele două autoturisme s-au transformat într-un morman de fiare.

Accidentul s-a produs, conform primelor cercetări, din cauza pătrunderii pe contrasens a unuia dintre autovehicule. În urma impactului deosebit de violent dintre cele două mașini, două persoane au decedat iar trei au fost grav rănite.

Persoanele decedate sunt din autoturismul Audi. Una dintre victime a rămas încarcerată în audi, fiind nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare al ISU Vrancea. La ora transmiterii acestei știri, circulația pe DN 2 E 85, în afara localității Obrejița se desfășoară îngreunat.

La accidentul de la Obrejița au fost mobilizate un echipaj SMURD Vrancea, un echipaj de descarcerare și un SMURD de la ISU Buzău și trei ambulanțe de la Vrancea, precum și polițiști din județul Vrancea, care desfășoară încă cercetări la fața locului.

ATENȚIE: Imagini cu un puternic impact emoțional!

accident-obrejita-e85-4

accident-obrejita-e85

accident-obrejita-e85-2

accident-obrejita-e85-3

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.