ULTIMA ORĂ Tragedie în Italia! Un focșănean de 43 de ani a murit asfixiat într-un bazin

1
4919

Un focșănean de 43 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, departe de casă, în Italia. Bărbatul, plecat de mai mult timp în Peninsulă, pentru un trai mai bun, a murit în urma a ceea ce pare să fie, la prima vedere, un accident de muncă. Daniel Alexandru Cojocaru a intrat într-un bazin în care fermentează vinul, pentru a face niște lucrări de mentenanță, dar a sfârșit asfixiat. Deși bazinul era gol, în interior era o concentrație foarte mare de dioxid de carbon și de nitrogen. Aerul nociv din bazin i-a fost fatal bărbatului care, potrivit presei din Italia, a murit aproape instantaneu. Focșăneanul a fost găsit fără suflare de colegii săi, din păcate prea târziu pentru a mai putea fi salvat. Tragedia, care a avut loc în localitatea Mareno di Piave din provincia Treviso, a picat ca un trăsnet acasă, la Focșani.

Verişoara bărbatului, Cristina Gavrilă, care este şi purtătoarea de cuvânt a ENET Focşani, nu crede că la mijloc este vorba despre un accident. Ea este convinsă că acolo s-a întâmplat de fapt altceva, iar acum autorităţile italiene încearcă să muşamalizeze cazul.

Se pare că se încearcă mușamalizarea cazului. Un om cu experiența lui nu avea cum să greșească. El nu era om care făcea curățenie! Era un om de baza în firma unde lucra de 17 ani. Nu știu ce să fac! Ajutaţi-mă!„, a scris Cristina Gavrilă pe Facebook.

Potrivit jurnaliștilor italieni, bazinul ar fi trebuit să fie curățat automat cu apă, ceea ce nu s-a mai întâmplat, şi tocmai de aceea a rămas în el o concentrație foarte mare de gaze nocive.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a se stabili exact împrejurările care au condus la moartea tragică a focșăneanului.

Daniel Alexandru Cojocaru era căsătorit şi avea doi copii.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Încă nu se știe exact ce s-a întâmplat,bazinul era spalat automatic,dar ca sa se poata intra ,ar fi trebuit ținută deschisă usa,cel putin trei zile.
    Cert e ca el a avut un motiv ,pentru care a intrat acolo,cu toate ca știa ca e periculos să intre acolo.
    Motivul înca nu se știe si nici nu stim dacă se va afla vreodată,important e ca un om tânăr a murit si a lăsat doi copii fara tată,o soție devastată de durere ,o mama distrusă pentru totdeauna și pe noi cei apropiați cu sufletul pustiu.
    Va rămâne mereu în inimile noastre.
    Riposati in pace,dragul nostru??!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.