UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Tragedie la Obrejița: 2 femei moarte într-un cumplit accident

0
1411

UPDATE: Șoferul autoturismului Mercedes, implicat în accidentul de la Obrejița, este Bogdan Haret, fratele cunoscutului notar public din Focșani, Cătălin Mihail Haret. Se pare că bărbatul care era însoțit de soție și de o altă femeie se întorcea de la București când a avut loc accidentul.

Mercedesul în care se aflau Bogdan Haret, soția sa și cea de-a treia persoană a fost lovit violent de un Hyundai, care a intrat pe contrasens, din motive neelucidate încă.

Cele două femei din Hyundai au murit în timp ce pasagerii din Mercedes au fost răniți ușor, cu toții fiind transportați la spital pentru evaluare medicală și îngrijiri.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Tragedie produsă vineri după amiază, pe DN 2 E 85, la Obrejița. Două femei au murit în urma unui impact nimicitor, frontal, între două autoturisme.

Din primele date furnizate de Poliție, în accidentul de la Obrejița au fost implicate un autoturism Hyundai și un autoturism Mercedes.

Cele două mașini s-au ciocnit frontal, dar la ora postării acestei știri nu se cunoaște exact dinamica evenimentului rutier și nici cine se face vinovat de producerea lui. Cert este că două femei din Hyundai au rămas încarcerate între fiarele mașinii făcute zob după impact.

Pompierii de la descarcerare sosiți la locul accidentului le-au scos decedate din autoturism pe cele două femei. Șoferul Mercedesului nu a pățit nimic în timp ce două pasagere care îl însoțeau au fost rănite ușor.

Revenim cu detalii!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.