ULTIMA ORĂ! TRAGEDIE pe calea ferată! Un bărbat s-a aruncat în fața trenului, în apropiere de Gara Focșani

0
617

Tragedie, sâmbătă dimineață, foarte aproape de Gara Focșani. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna vrânceană Bârsești, a decis să-și pună capăt zilelor. În jurul orei 6:00, bărbatul s-a aruncat în fața unui tren. Conform surselor Jurnal de Vrancea, bărbatul a lăsat un bilet de adio în care își motivează gestul. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală în care vor face cercetări amănunțite.

„În această dimineață, polițiștii de la Transporturi Feroviare au fost sesizați cu privire la faptul că un tren o surprins o persoană în zona gării Focșani. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că trenul IR 1658 Bacău-București Nord a surprins în gabarit și accidentat mortal la km 199+200 pe magistrala CF 500, o persoană de sex masculin, de 32 ani, din comuna Bârsești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă,” au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.