UPDATE 2- ULTIMA ORĂ: TRAGEDIE pe râul Siret! Șeful D.P.I.R. a SFÂRȘIT ÎNECAT

1
720

tomita lazar inecat - UPDATE 2- ULTIMA ORĂ: TRAGEDIE pe râul Siret! Șeful D.P.I.R. a SFÂRȘIT ÎNECAT

UPDATE 2: Comisarul Șef Tomiță Lazăr a pierit duminică seară în apele râului Siret. Șeful mascaților din Vrancea se afla pe malul râului împreună cu familia sa în zona balastierei de la Biliești. Martorii evenimentului au povestit cu groază cum acesta și-a salvat fiica de 24 de ani înainte să fie înghițit de ape. Cei doi înotau lângă malul râului și la un moment dat fiica acestuia s-a panicat și nu a mai putut înota. Ofițerul a luat-o de mâini și a adus-o la mal, moment în care curenții puternici l-au tras pe el în apă.

tomita lazar - UPDATE 2- ULTIMA ORĂ: TRAGEDIE pe râul Siret! Șeful D.P.I.R. a SFÂRȘIT ÎNECAT

Martorii au fost cei care au sunat la 112. În zonă s-au deplasat echipaje de la ISU Vrancea, cu două bărci pneumatice și un scafandru. Aceștia au început să “perieze” râul în speranța că trupul polițistului va fi găsit.

Locotenentul Vasile Isticioaia de la ISU Vrancea, vizibil marcat de dispariția prietenului său, a declarat că intervenția este una dificilă datorită vitezei apei care este foarte mare. Căutări au fost făcute atât din apă cât și de pe mal, împreună cu echipaje ale Jandarmeriei și ale Poliției.

Operațiunile de căutare pe râul Siret, acolo unde duminică a dispărut comisarul șef Tomiță Lazăr au fost sistate in jurul orei 23.30. Autoritățile au dispus ca verificările pe apă desfășurate cu o barcă pneumatică și cu căngi, dar și cu ajutorul unui scafandru, să fie sistate pe parcursul nopții, dar vor fi continuate de pe mal.

Pe tot parcursul nopții de duminică, echipe mixte formate din polițiști și pompieri vor căuta de pe mal, cu lanterne și alte obiecte specifice în astfel de cazuri, în speranța că vor găsi cât mai repede trupul ofițerului înecat.

 

UPDATE: Din informațiile primite de la fața locului, bărbatul luat de apele râului Siret este comisarul șef Tomiță Lazăr, șeful Departamentului de Intervenție Rapidă (D.P.I.R.) din cadrul I.P.J. Vrancea.

Acesta se afla cu familia pe malul râului. La un moment dat, însoțit de fiica sa, a decis să intre în râu să se răcorească. Într-o clipită acesta a dispărut sub apă, cel mai probabil furat de curenții foarte puternici din acea zonă. La fața locului sunt pompierii însoțiți de un scafandru care caută trupul polițistului.

 

Știrea inițială: Un bărbat a dispărut în această după-amiază în apele râului Siret. Incidentul s-a petrecut în comuna Biliești, în zona Balastieră. Pompierii care au ajuns la fața locului au început să-l caute pe bărbat în apele râului cu o barcă pneumatică. Nu se cunoaște până la acest moment vârsta persoanei și nici motivul exact pentru care a fost înghițit de ape.

VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here