UPDATE-FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Trei autoturisme implicate într-un accident rutier în apropiere de Tișița

0
415

UPDATE: Polițiștii au stabilit cauza accidentului. Vinovat de producerea acestuia se face un șofer care circula pe direcția Tișița – Cosmești, s-a angajat într-o depășire, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism. În urma impactului, șoferul care circula din sens opus a fost rănit.

Știrea inițială: Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe drumul național 24, care face legătura între Tișița și Cosmești. Din informațiile noastre, o persoană a fost rănită. La fața locului a ajuns o ambulanță SAJ care a preluat victima pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Traficul în zona accidentului se desfășoară cu dificultate. VOM REVENI CU DETALII!

accident 3 autoturisme tisita cosmesti 4 - UPDATE-FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Trei autoturisme implicate într-un accident rutier în apropiere de Tișițaaccident 3 autoturisme tisita cosmesti 1 - UPDATE-FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Trei autoturisme implicate într-un accident rutier în apropiere de Tișițaaccident 3 autoturisme tisita cosmesti 5 - UPDATE-FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Trei autoturisme implicate într-un accident rutier în apropiere de Tișița

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here