UPDATE: Un vrâncean cu o boală incurabilă a pus pe jar autoritățile. O oră a amenințat că se aruncă în prăpastie

0
431

UPDATE: Bărbatul de 46 de ani, care amenința că se aruncă în prăpastie, la Obrejița, a fost salvat în ultimul moment de cunoscuți de-ai săi. La circa o ora de la momentul la care omul, care este bolnav de ciroza, a început să amenințe că se sinucide a acceptat ca lângă el să vină câțiva cunoscuți. Oamenii s-au apropiat și au reușit să-l tragă pe bărbat de pe buza prăpastiei.

Bărbatul a fost preluat de Poliție și Ambulanță, cel mai probabil el urmând a fi transportat la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Autoritățile din Vrancea au fost alertate joi seara și intervin în cazul unui bărbat de 46 de ani, care amenință că se va sinucide.

Bărbatul pare hotărât să se arunce într-o râpă de circa 15 metri adâncime, pe raza comunei Obrejița. Conform unor surse, bărbatul suferă de o boală incurabilă și a decis să pună capăt suferinței în acest fel.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție ale SAJ, ISU Vrancea și poliției. Totodată, la fața locului este așteptat un negociator.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.