ULTIMĂ ORĂ! Un bărbat înarmat cu un topor a provocat un scandal uriaș în Focșani! Omul a spart o țeavă de gaze amnințând că aruncă totul în aer!

0
1292

Joi după-amiază, la ora 17.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul un bărbat a intrat în incinta unui magazin din Focșani având asupra sa un topor. El a spart geamul ușii de acces, luneta unei mașini și a folosit un spray lacrimogen. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii de ordine publică  și jandarmii care au constatat faptul că bărbatul intrase într-un imobil din apropierea magazinului. La vederea echipajelor de intervenție , bărbatul a tăiat țeava de gaze și a folosit flacără deschisă, amenințând că aruncă totul în aer. Luptătorii din cadrul SAS și jandarmii sosiți la fața locului au pătruns  în locuință, au imobilizat bărbatul de 41 ani și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani. Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate. De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Vrancea și reprezentanți ai companiei de gaze.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.