UPDATE – ULTIMĂ ORĂ: Un bărbat s-a înecat în apele râului Putna

0
833

UPDATE 2: Bărbatul care s-a înecat în timp ce se afla la scăldat cu fiul său a fost găsit de pompierii focșăneni foarte aproape de locul în care acesta a fost văzut pentru ultima oară.

UPDATE: Pompierii focșăneni încearcă în continuare să găsească trupul bărbatului înghițit de apele râului Putna. Șansele ca acesta să mai fie găsit în viață sunt aproape zero, dat fiind faptul că au trecut aproape patru ore de când acesta a dispărut.

Din primele informații de la fața locului se pare că bărbatul de 59 de ani este din comuna Vulturu și că ar fi angajat la moara din localitate. Zona în care acesta a dispărut în apă este în apropiere de casele construite de omul de afaceri Gigi Becali.

În ajutorul pompierilor va veni o echipă de scafandri de la ISU București-Ilfov.

inecat vulturu 1 - UPDATE - ULTIMĂ ORĂ: Un bărbat s-a înecat în apele râului Putna

Știrea inițială: Tragedie, duminică după amiază, la Vulturu. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a mers pe cursul râului Putna din localitate împreună cu fiul său pentru a înota. Bărbatul a intrat în apă, însă nu a mai ieșit la suprafață. Fiul acestuia care se afla pe mal s-a speriat și a dat fuga în sat pentru a alerta autoritățile. Polițiștii din localitate au fost cei care au dat alarma.

La fața locului s-au deplasat pompierii focșăneni cu o barcă pneumatică. Reprezentanții pompierilor au cerut și sprijinul scafandrilor din Vaslui pentru a încerca să găsească trupul bărbatului. Intervenția este una extrem de dificilă datorită faptului că în zonă apa are adâncimi variabile, în unele locuri ajungâng chiar și la 4 metri.

VOM REVENI CU DETALII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.