ULTIMĂ ORĂ! Un cetățean din Mărășești amenință că se aruncă de la etaj!

1
2336

Update: Potrivit ultimelor informații, cetățeanul a fost convins să renunțe la tentativa sa de a se arunca în gol de la etajul 2.

Știrea inițială: În urmă cu puțin timp, în orașul Mărășești autoritățile au intrat în alertă maximă după ce un cetățean amenință că se aruncă în gol de la fereastra unui apartament aflat la etajul al 2-lea al unui bloc de locuințe aflat pe raza localității amintite. La fața locului au fost mobilizate forțe importante de intervenție, poliție, pompieri, ambulanță etc. În acest moment, reprezentanții forțelor de intervenție au inițiat un dialog cu bărbatul și încearcă să-l determine să renunțe la gestul suicidal.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Problema semnalată de cetățean este deosebit de serioasă și de urgență maximă, mai ales în aceste timpuri. În tot Mărășeștiul nu există o clădire care să poată fi folosită pentru astfel de acțiuni. Primăria Mărășești ar trebui urgent să găsească o soluție și să ofere acestei comunități a săritorilor fără parașută o platformă adecvată și credibilă de afirmare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.