UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Un parapantist francez dat dispărut la Brașov, găsit la Greșu, în Vrancea

0
365

UPDATE: Un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, a fost solicitat în localitatea Greşu, pentru acordarea primului ajutor calificat unui cetăţean, în vârstă de 45 ani, care acuza dureri în urma unei aterizări forţate cu o parapantă. După evaluarea pacientului, paramedicii au preluat victima, în stare conștientă și cooperantă, urmând ca aceasta să fie transportată la UPU Focşani.(Comunicat ISU Vrancea)

Un parapantist francez, care a dispărut, în timpul nopții de duminică, în timp ce zbura dinspre Brașov spre zona Comandău, a fost găsit de pompieri în zona localității Greșu din Vrancea.

Potrivit ISU Covasna, printr-un apel la 112, salvatorii au fost anunțați că nu se mai știe nimic despre un parapantist, cetățean francez, care zbura dinspre Brașov spre zona Comandău. Conform aceleași surse, acesta a fost văzut, duminică, în jurul orei 15.30, între localitățile Păpăuți și Chiuruș.

„În urma apelului s-au format echipe mixte de căutare-salvare, astfel că peste 40 de pompieri militari, polițiști, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna și cetățeni au plecat în căutarea parapantistului. Acestea au continuat până la ora 05.00 în această dimineață (luni dimineața – n.r.), dar fără rezultat”, a anunțat ISU Covasna.

Luni dimineața, la prima oră, căutările au fost reluate de echipe de căutare-salvare formate din 70 pompieri militari din cadrul ISU Covasna și ISU Brașov, jandarmi, polițiști, salvamontiști, militari din cadrul UM 01048 și cetățeni care participă voluntar la operațiunea de căutare. Din fericire, cetățeanul de naționalitate franceză a fost găsit, în urma cu puțin timp, în zona localității Greșu, din Vrancea, conștient. O ambulanță SMURD l-a preluat pe bărbat și îl va transporta la Săitalul de Urgență din Focșani. Nu se știe până la acest moment cu a ajuns din județul vecin până în zona în care a fost găsit. ȘTIRE IN CURS DE ACTUALIZARE

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.