FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Un vrâncean de 21 de ani s-a înfipt cu mașina într-un TIR, la Buzău. Traficul pe DN2 e blocat

0
1662

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN2 E85 în județul Buzău. Din primele informații, se pare că un conducător auto de 21 de ani din Vrancea, care se deplasa la volanul unui autoturism Opel pe direcția Râmnicu Sărat – Buzău, ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi pătruns pe contrasens, lovind un tir care circula regulamentar.

În urma impactului tânărul din Vrancea a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În zona Poșta Câlnău, unde a avut loc accidentul, traficul rutier este blocat pe sensul de mers Buzău- Rm. Sărat.

Sursa foto: Reporterbuzoian.ro

accident posta cilnau tir2 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Un vrâncean de 21 de ani s-a înfipt  cu mașina într-un TIR, la Buzău. Traficul pe DN2 e blocataccident posta cilnau tir3 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Un vrâncean de 21 de ani s-a înfipt  cu mașina într-un TIR, la Buzău. Traficul pe DN2 e blocataccident posta cilnau tir4 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Un vrâncean de 21 de ani s-a înfipt  cu mașina într-un TIR, la Buzău. Traficul pe DN2 e blocat

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.