ULTIMA ORĂ: Vezi cine este noul inspector general al IȘJ Vrancea!

0
684

cristinel -stiru

Cristinel Știru este noul inspector general al Inspectoratului Școlar Vrancea. Acesta s-a aflat până acum pe postul de inspector Resurse Umane, iar vineri a fost numit de Ministerul Educației în funcția de general.

Știru va rămâne pe postul cheie din învățământul vrâncean până la 1 septembrie, numirea lui fiind făcută temporar până ce ministerul de resort va organiza un nou concurs în urma căruia cineva cu acte în regulă va urma funcția respectivă.

Până acum, funcția de șef al IȘJ Vrancea i-a aparținut Vasilicăi Zaharia. Mandatul său a expirat  joi iar Ministerul nu i l-a mai prelungit în condițiile în care aceasta a spus ferm și răspicat că nu mai este interesată de postul de general.

În ceea ce privește postul de  inspector general adjunct, care era liber de ceva vreme,  Ministerul Educației a găsit tot vineri omul potrivit. Este vorba despre inspectorul de fizică Lidia Dumbravă, care va intra în pâine de la 1 septembrie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.