ULTIMĂ ORĂ: Victor Ponta a DEMISIONAT!

0

victor ponta - ULTIMĂ ORĂ: Victor Ponta a DEMISIONAT!

Într-o intervenție televizată, președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că Victor Ponta, premierul României, va demisiona din funcție. Întrebat de reporteri dacă și Gabriel Oprea și Popescu Piedone, primarul sectorului 4 al capitalei va demisiona din Guvern, Dragnea a fost rezervat în declarații.

„Unii parteneri de-ai noștri nu doresc să-și asume nici o responsabilitate. Dacă ei nu își asumă, Primul Ministru a hotărât să-și depuna mandatul. Nu se mai poate așa! Vom stabili împreună cu Primul Ministru care va fi calea de urmat în continuare”, a declarat în fața camerelor, Liviu Dragnea.

„Am constatat supărarea legitimă din cadrul societății. Oamenii simt nevoia de mai mult și ar fi o greșeală din partea mea să ignor acest lucru. Sunt gata să fac acest gest pe care o parte importantă din societate îl asteaptă. Îmi depun mandatul de Prim Ministru! Vreau să spun că supărarea, suferința nu trebuie să degenereze într-un joc politic. Sper ca depunerea mandatului meu și al guvernului să satisfacă toate așteptările”, a declarat Victor Ponta.

Marți seara, peste 25.000 de persoane au protestat în București dar și în alte orașe din țară. Protestatarii au cerut demisia Guvernului Ponta.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here