ULTIMA ORĂ-VIDEO: Autocamion în flăcări pe șoseaua europeană (FOTO UPDATE)

0
4125

UPDATE: „Cabina unui autotractor cu semiremorcă, încărcată cu pietriș, ce se deplasa pe DN2 E85, între localitățile Haret și Călimănești, a luat foc după producerea unui scurtcircuit electric la instalația electrică. Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:10. Pentru gestionarea situației de urgență, semnalate prin apel la numărul unic de urgență 112, au fost mobilizate câte un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Panciu și S.V.S.U. Mărășești, ce au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un autocamion a fost cuprins de flăcări pe șoseaua europeană 85, în dreptul localității Haret. La fața locului intervin pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu cu o autospecială de stingere incendii și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora acționează și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mărășesști cu o altă autospecială de stingere cu apă și spumă. Din primele informații, flăcările au pornit de la capul tractor. Pompierii au localizat sursa flăcărilor și lucrează pentru lichidarea incendiului. Traficul în zonă a fost blocat până la finalizarea intervenției.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.