ULTIMĂ ORĂ -VIDEO: O casă s-a făcut scrum la Andreiașu de Jos. O familie, fără adăpost în plin ger

0
4068

Un incendiu puternic a mistuit, duminică după-amiază, o locuință din satul Răchitașu, comuna Andreiașu de Jos. Un apel la 112 a anunțat că arde o casă, iar trei autospeciale de intervenție cu apă și spumă, precum și o ambulanță SAJ, au pornit de urgență spre Răchitașu. După un drum anevoios, îngreunat din cauza zăpezii, pompierii au găsit când au ajuns la fața locului o casă (parter plus mansardă) care ardea generalizat.

Până la sosirea pompierilor, în ajutorul oamenilor au sărit localnicii, precum și voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună. Oamenii au reușit să scoată o parte din bunurile aflate în locuință. Din păcate, flăcările au mistuit construcția în întregime, care a ars pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați.

O femeie, posibil proprietara casei, a făcut un atac de panică, fiind preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean Focșani. Pompierii nu știu deocamdată cauzele izbucnirii incendiului.

La ora postării acestei știri, angajații ISU încă se află la fața locului, cauzele incendiului urmând să fie stabilite ulterior.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here