ULTIMĂ ORĂ: Vladimir Dușinschi, în cărți pentru a prelua conducerea Administrației Piețelor. UPDATE

0
439

UPDATE: Primăria Focșani confirmă informația legată de numirea lui Vladimir Dușinschi la conducerea Administrației Piețelor, cu mențiunea că fostul director, Claudia Ionescu, a lăsat locul liber la începutul acestui an, dându-și demisia. Astăzi, membrii Consiliului de Administrație al SC Administrația Piețelor Focșani SA au votat în favoarea numirii lui Dușinschi drept director interimar. „Este un tânăr serios cu experiență în ceea ce privește comerțul. Așteptările tuturor de la Administrația Piețelor Focșani sunt mari. Focșănenii își doresc un comerț cât mai civilizat și modern în Piața Moldovei. Un comerț în care atât producătorul/ comerciantul cât și cumpărătorul să fie respectați. Este o provocare și am încredere că Vladimir Dușinschi va putea mișca lucrurile în această direcție. Consiliul de Administrație al SC Administrația Piețelor Focșani SA a luat o decizie înțeleaptă”, spune primarul Cristi Valentin Misăilă. Potrivit CV-ului făcut public de municipalitate, noul director de la Piață are 33 ani, este licențiat în drept, sociologie și relații internaționale și a activat o lungă perioadă de timp în zona de comerț, fiind manager SC Mavecom SRL Focșani.

Știrea inițială: Vladimir Dușinschi, unul dintre consilierii primarului Cristi Valentin Misăilă, va fi cel mai probabil viitorul director al Administrației Piețelor Focșani. Informația nu a fost momentan confirmată oficial, probabil urmând a fi puse ultimele detalii la punct. Cert este că numele acestuia a apărut în discuțiile membrilor Consiliului de Administrație de la Piață, atunci când s-a pus pe tapet situația conducerii instituției. Astfel, în cadrul unei întâlniri a Consiliului de Administrație, pe ordinea de zi au fost mai multe puncte, inclusiv unul care viza discutarea propunerilor pentru persoana care urmează să preia, cel mai probabil interimar, conducerea la Administrația Piețelor. La instituția aflată în subordinea Consiliului Local Focșani a fost anunțată încă din octombrie procedura de selecție pentru ocuparea postului de director, însă ulterior, cu scandal, concursul a fost suspendat definitiv pe 4 ianuarie. Procedura de selecție a candidaților urmează a fi reluată la o dată încă necunoscută.
Revenind la Vladimir Dușinschi, acesta a fost angajat în primărie anul trecut. Retras pentru câțiva ani din viața publică, acesta a cochetat serios cu politica, până în 2013 fiind chiar – poate greu de crezut, președinte al TNL Vrancea. TNL, adică Tineretul Național Liberal, însă a demisionat din funcție în vara acelui an, din motive personale. În septembrie, Vladimir Dușinschi a fost unul dintre numele propuse pe lista de consilieri locali din partea PSD, pe poziția 16.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.