ULTIMĂ ORĂ: Vrancea, sub COD PORTOCALIU și viscol de la noapte

0
2186
Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări cu privire la fenomene meteo care vor avea loc în următorul interval de timp.

Printre acestea, și o avertizare cod postocaliu, care vizează 7 județe, printre care și Vrancea. Astfel, în intervalul 18 ianuarie, ora 1.00 – 18 ianuarie, ora 17.00, în județele Iași, Vaslui, Vrancea, Galați, Tulcea și în zona joasă a județelor Neamț și Bacău, vor fi intensificări ale vântului cu viteze, în general, de 75…85 km/h și temporar va ninge viscolit.

cod galben viscol - ULTIMĂ ORĂ: Vrancea, sub COD PORTOCALIU și viscol de la noapteUn alt cod portocaliu este valabil în intervalul 17 ianuarie, ora 18.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, în Munții Banatului, Carpații Meridionali și Carpații de Curbură, unde viteza vântului la rafală va depăși 80…90 km/h, iar pe creste se vor atinge 120 – 140 km/h, viscolind ninsoarea și troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

De asemenea, în mai multe județe ale țării va fi cod galben de precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori și intensificări ale vântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.