ULTIMĂ ORĂ: Vrancea, un nou COD PORTOCALIU joi după-amiază

0
371

ANM a emis două noi avertizări meteo nowcasting pentru județul Vrancea, valabile joi după-amiază. Astfel, e cod portocaliu de la ora 16.55 până la 17.55 în localitățile Mărășești, Biliești, Garoafa, Suraia, Țifești și Vânători, unde se vor semnala averse ce vor cumula local 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări de scurtă durată ale vântului, care trecător pot lua aspect de vijelie.

De asemenea, în intervalul orar 16.00-18.00 e cod galben pentru localitățile Mărășești, Odobești, Panciu, Biliești, Bolotești, Garoafa, Movilița, Pufești, Țifești, Vânători și Vârteșcoiu, unde se vor semnala averse ce vor cumula local 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și intensificări de scurtă durată ale vântului, care trecător pot lua aspect de vijelie.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.