ULTIMA ORĂ: Weekend cu temperaturi care vor ajunge până la 40 de grade la umbră

0
222

mesaj-canicula-vrancea-26-iulie

Weekend de foc prognozat de meteorologi pentru judeţul Vrancea. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp o avertizare de COD PORTOCALIU valabil pentru zilele de sâmbătă şi duminică. Temperaturile din termometre vor urca până la 38-39 de grade Celcius la umbră.

„În restul țării, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 38 şi 39 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie şi de podiş”, se arată în atenţionarea meteorologilor.

ANM menţionează că În regiunile vestice, nordice şi centrale instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar temperaturile vor scădea. Valul de căldură va persista în următoarele zile în regiunile sudice şi estice.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.