ULTIMĂ ORĂ: Zeci de gospodării sub ape, în Broșteni

2
1563

Zeci de gospodării sunt sub ape în comuna Broșteni. În urma ploilor abundente din ultimele ore, probleme se înregistează în satul Pitulasa și Arva.

Circa 50 de gospodării și locuințe sunt inundate, pompierii intervenind în zonă pentru a-I ajuta pe oamenii peste care natura s-a abătut cu atîta furie.

De asemenea, 30 de hectare de teren arabil au fost inundate la Broșteni. Drumul Național 2 M între Broșteni și Vera a fost acoperit de aluviuni pe o distanță de 30 de metri, aluviunile măsurând 1, 5 metri înălțime.

În zonă se acționează pentru deblocare cu un buldoexcavator, un autocamion de intervenții și 10 subofițeri de la ISU Vrancea. În jurul orei 20.00 se circulă deja pe un sens și se intervine pentru ca traficul să se poată desfășura și pe cealaltă bandă. Precipitațiile abundente au provocat probleme și în alte localități din Vrancea, acestea urmând a fi centralizate de reprezentanții ISU Vrancea. (video: Facebook – Marin Geo)

Loading...

2 COMENTARII

  1. Numai minciuni, nu a fost nici un subofiter de la ISU .A fost doar politia din zona pentru a bloca traficul. La ora 21:00 au aparut primele masini si ajutaore de la drumuri si poduri.

    • Oameni disperati si nu se face nimic! De ce nu faceti diguri? unde sunt podurile pentru a trece apa? Santurile nu exista! Podurile sunt infundate… cine trebuie sa se ocupe de toate aceste masuri pentru a nu se mai ajunge la a fi inundati cand ploua mai mult?? Luati masuri ca ploile o sa fie din ce in ce mai multe!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.