Ultimele 2 locuri la Cursul de FRIZER

0
99

În august topim prețurile – Profesional New Consult îți oferă REDUCERI de până la 20% pentru toate cursurile. O șansă în plus pentru cariera ta!

Îndemȃnare, carismă şi talent, o foarfecă şi-un pieptăn, vei spune că e suficient pentru a deveni un frizer iscusit!

Ei bine, noi îți spunem că mai ai nevoie și de un specialist în ale frizeriei  și îți propunem să înveţi o meserie de la cei mai buni traineri, cu o vastă experiență în domeniu, la Cursul de Frizerie;  unde altundeva decât la PROFESIONAL NEW CONSULT!

FOARTE IMPORTANT!!! Structura cursului cuprinde tehnicile clasice și moderne de frizerie, tehnici special styling haircut, tehnici de bază dar și tehnicile fade slide part și under cut și tunsoarea din foarfecă!

Trainerii abia așteaptă să îți dezvăluie trucurile și micile secrete ale celor mai buni frizeri dar și:

  • Noțiuni de igienă
  • Cunoșterea trusei de lucru și a ustensilelor folosite
  • Cunoașterea tipurilor de produse utilizate
  • Șamponat, spălat și masaj capilar
  • Modalități de personalizare a tunsorii în funcție de trăsăturile faciale, textura firului de păr

De asemenea vei învăța și noțiuni despre Managementul unui salon de frizerie și comunicarea cu viitorii clienți, ceea ce te va ajuta să gestionezi cu succes propria afacere în domeniu.

REȚINE! Cursul este acreditat și este recunoscut atât la nivel național cat și internațional în UE.

Te mai întrebi de ce să ne alegi?

Îți oferim condiții de top în saloane proprii, traineri cu experiență,  produse cosmetice de cea mai bună calitate, personal dedicat ce va răspunde în timp util tuturor solicitărilor dvs și centre în aproape toată țara!

Mai multe detalii despre cursul de Frizerie, puteţi obţine accesand site-ul www.profesionalnewconsult.ro, pe adresa de email: focsani@profesionalnewconsult.ro sau la telefon 0768.889.888 sau 0784.045.025.

Ne găsiți în Focșani, strada Timotei Cipariu nr 4b, vis a vis de Liceul Pedagogic. Intră si pe canalele noastre de social media pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre!

PROFESIONAL NEW CONSULT – mereu în favoarea ta!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.