Ultimele locuri la cursul acreditat de INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) Focșani!

0
118

Diplome recunoscute. Formatori cu experiență relevantă. Plata în RATE. REDUCERE pentru achitarea integrală la înscriere. Cunoașteți prevederile legislative privind sănătatea și securitatea în muncă? Știți care sunt obligațiile angajatorilor și angajaților în acest domeniu? Cursul nostru de Inspector SSM vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a obține un certificat recunoscut. Cursul urmărește însușirea de către cursanți a cunoștințelor necesare în domeniul securității și sănătății în muncă, precum și dobândirea și antrenarea capacităților de aplicare corectă şi concretă a noțiunilor necesare în activitatea de protecție a muncii. Procedura birocratică de securitate și sănătate în muncă vă va deveni mai prietenoasă în urma absolvirii cursului nostru acreditat.
Inspector-Sanatate-si-Securitate-in-Munca-1Evitați riscurile generate de accidentele de muncă și formați profesioniști în domeniu! Studiați legislația relevantă în acest domeniu, legea 319/2016 și legile conexe!

Toate materialele de curs, susținerea examenului, eliberarea diplomelor/ adeverințelor de studio sunt incluse în prețul cursului.

Alege cursul de Inspector SSM la Profesional New Consult: de 11 ani pe piața de formare profesională! Vă garantăm competență și servicii de TOP!
Alegând Profesional New Consult, alegi PERFORMANȚA!

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

email : focsani@profesionalnewconsult.ro,

telefoane : 0768.889.888 ; 0765.190.000

Sau la sediul firmei din : FOCSANI, str. Renasterii, nr.8bis, etaj II

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate ) ;

Curs Responsabil de Mediu (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu ) ;

Curs expert achizitii publice (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice)

Curs operator introducere si validare date (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date)

Inspector-Sanatate-si-Securitate-in-Munca-2

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.