ULTIMELE LOCURI pentru cursul de CONTABILITATE

0
794

Vrei să îți construiești o carieră în contabilitate sau să te perfecţionezi în acest domeniu? Îți recomandăm cursul de contabilitate oferit de societatea noastră, curs ce asigură combinaţia perfectă între componentele teoretică și practică ale domeniului. Cursul nostru vă ajută să interpretați corect documentele contabile! Dintre cunoștintele pe care le veți dobândi pe parcursul Cursurilor de Contabilitate, se numără informații utile despre: patrimoniu, conturi, active imobilizate, stocuri, contabilitatea creanțelor și datoriilor, a veniturilor și cheltuielilor, despre bilanț și balanța contabilă și multe altele.

Contabilitate-calculator21Activitatea de contabil este o profesie extrem de solicitatã pe piaţa muncii de azi, atât firmele cât si instituţiile publice având nevoie de serviciile unor specialişti ȋn acest domeniu. Puteţi sã vã specializaţi în aceastã activitate urmând un curs de formare profesionalã acreditat, cum este cel organizat de Profesional New Consult. Cursul este susţinut de formatorul cu experienţã, ELENA GHIMICI, ce cunoaste noţiunile practice, dar şi legislaţia, elemente ce trebuie a fi ȋnsuşite de cãtre cei ce doresc sã se iniţieze ȋn domeniu, dar şi pentru cei ce doresc sã se specializeze ȋn activitatea de contabil.

Contabilitate-calculator3Pregãtirea practicã este realizatã cu ajutorul aplicaţiei SAGA, aplicaţie contabilã foarte uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor de contabilitate sau firmelor de profil din ţarã.

Pentru ȋnscrierea la curs vã puteţi adresa centrului de studii şi formare profesionalã Profesional New Consult din Focsani la urmãtoarele coordonate :

telefon contact : 0768.889.888 –  Marinela Ionica Lungu

sau puteţi remite un email la adresa :  focsani@profesionalnewconsult.ro

Facebook : www.facebook.com/curs.focsani/  Cursuri Acreditate Focsani/Profesional

web : www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul firmei din Focsani, str. Renasterii, nr. 8bis, etaj II (langa Restaurant Casa Veche)

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Inspector/Referent Resurse Umane

( https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/ )

CursMake-up

( https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/ )

Curs Stilist Protezist Unghii (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/ )

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.