Ultimii chiriași din blocul “NATO” se mută în locuințe modulare. Ce se întâmplă cu blocul

0
725

Blocul G2 din Bahne ar putea deveni o amintire. O expertiză comandată de Primăria Focșani arată că varianta cea mai ieftină pentru repararea blocului este să fie…demolat și reconstruit. Primarul Cristi Misăilă a declarat la televiziunea regională Focus TV că varianta reabilitării și consolidării blocului, prezentată de experți, ar costa mai mult.

Deocamdată nu a fost luată o decizie în ceea ce privește soarta blocului. Consiliul Local va decide dacă blocul G2 va fi demolat sau reparat în ședința din 26 iulie. Oricare va fi varianta adoptată de consilierii locali, săptămâna viitoare, blocul va fi închis, iar ultimii chiriași vor pleca de acolo cât de curând.

Potrivit lui Cristi Misăilă, ultimelor persoanecare locuiesc în blocul G2 li se vor pune la dispoziție locuințe modulare.

În acest moment, în acel bloc mai sunt 5 sau 6 familii. Restul locuitorilor din acel bloc au fost mutați în blocurile din strada Revoluției. Pentru cei care nu și-au achitat obligațiile avem 10 module unifamiliale, puse la dispoziție de Crucea Roșie. Încercăm în această perioadă să bransăm acele module la energie electrică, să le creăm condiții decente de trai, să creăm acolo posibilitatea de a avea și o sursă de apă, să avem și condiții de racordare la canalizare, și în cel  mai scurt timp îi vom muta în acele module, urmând ca blocul respectiv să fie închis pentru a se demara procedurile, fie de reabilitare, fie de demolare”,  a declarat primarul Cristi Misăilă la Focus TV.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here