ULTIMILE DETALII despre starea lui Ionuț Popescu, focșăneanul rănit în #Colectiv

0
507

raniti incendiu colectiv - ULTIMILE DETALII despre starea lui Ionuț Popescu, focșăneanul rănit în #Colectiv

Ionuț Popescu, focșăneanul rănit în carnagiul din Colectiv, este în continuare în comă indusă, la Spitalul de Arși din Capitală.

Tânărul a intrat marți la orele prânzului, din nou, în sala de operații, pentru ca medicii să-i schimbe pansamentele care-o acoperă arsurile de pe corp. Ionuț Popescu are arsuri pe circa 70-75 la sută din suprafața corpului. Nu se știe deocamdată în ce măsură i-au fost afectate căile respiratorii, astfel că medicii nu se pot pronunța deocamdată asupra situației în care se află Ionuț, fiul fostului director al ENET Focșani, Valter Popescu.

Vineri, el se afla în clubul Colectiv împreună cu prietena sa, atunci când a izbucnit incendiul devastator. Iubita lui Ionuț a murit, din păcate în urma nenorocirii, ea fiind recunoscută la MORGA de către familie, după cercei, restul trupului tinerei purtând prea multe și prea grele semne din incendiul mistuitor. În seara în care a izbucnit incendiul devastator, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album, „Mantras of war”. Titlul uneia dintre piese, „The Day We Die” (“Ziua în care murim”.),prevestea, parcă, ceea ce avea să se întâmple. Înurma incendiului din Colectiv, 30 de tineri au murit iar circa 180 au fost răniți, în prezent fiind în spital aproximativ 140 dintre victime. Din nefericire, mulți răniți sunt în stare gravă sau chiar critică, cu pronostic rezervat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.