Ultimul meci mai liniştit: Potaissa Turda – CSM Focşani, sâmbătă, de la ora 11:00! Apoi vine furtuna!

0
358

După extraordinara victorie din Sala Polivalentă în faţa campioanei României, Minaur Baia Mare, CSM Focşani merge sâmbătă la Turda să dea replica Potaissei, într-un meci în care ambele echipe nu au nimic de câştigat, dar nici de pierdut, programat în etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cu locurile clare în clasament la finalul sezonului regulat – play-off pentru formaţia clujeană, play-out pentru cea vrânceană, spectacolul va fi pe primul plan. Înaintea ultimelor 4 confruntări din prima parte a campionatului care vor urma după partida de la Turda – la Vaslui, acasă cu Danubius Galaţi, la Călăraşi şi din nou în Sala Polivalentă cu Energia Tg. Jiu, extrem de importante, cu toate cele 4 vrâncenii urmând să se dueleze şi în play-out, antrenorul Viorel Ciubotaru îşi doreşte ca echipa sa să fie ferită de accidentări.

În acest moment, CSM Focşani se află pe poziţia a 13-a, penultima, în Liga Naţională, cu 10 puncte, în timp ce adversara de sâmbătă ocupă locul 6, cu 38 de puncte.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here