Ultimul meci mai liniştit: Potaissa Turda – CSM Focşani, sâmbătă, de la ora 11:00! Apoi vine furtuna!

0
359

După extraordinara victorie din Sala Polivalentă în faţa campioanei României, Minaur Baia Mare, CSM Focşani merge sâmbătă la Turda să dea replica Potaissei, într-un meci în care ambele echipe nu au nimic de câştigat, dar nici de pierdut, programat în etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cu locurile clare în clasament la finalul sezonului regulat – play-off pentru formaţia clujeană, play-out pentru cea vrânceană, spectacolul va fi pe primul plan. Înaintea ultimelor 4 confruntări din prima parte a campionatului care vor urma după partida de la Turda – la Vaslui, acasă cu Danubius Galaţi, la Călăraşi şi din nou în Sala Polivalentă cu Energia Tg. Jiu, extrem de importante, cu toate cele 4 vrâncenii urmând să se dueleze şi în play-out, antrenorul Viorel Ciubotaru îşi doreşte ca echipa sa să fie ferită de accidentări.

În acest moment, CSM Focşani se află pe poziţia a 13-a, penultima, în Liga Naţională, cu 10 puncte, în timp ce adversara de sâmbătă ocupă locul 6, cu 38 de puncte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here