Ultimul meci, tot înfrângere: CSM Focşani – Energia Tg. Jiu 25-29

0
206

CSM Focşani a ratat ocazia de a-şi mai adăuga ceva puncte pentru o zestre cât mai bogată în play-out, acolo unde se va lupta pentru supravieţuirea în Liga Naţională. Vineri seară, în Sala Polivalentă, în ultima etapă a sezonului regulat, chiar împotriva unei echipe pe care o vor întâlni şi în faza a 2-a a campionatului, Energia Tg. Jiu, handbaliştii vrânceni au cedat cu 25-29, decisivă în economia jocului fiind a doua jumătate a primei reprize, când, după ce au avut un avantaj de 8-5, elevii lui Viorel Ciubotaru n-au mai reuşit să înscrie decât de două ori până la finalul reprizei, faţă de cele 9 goluri ale oaspeţilor, care au intrat la pauză în avantaj, 14-10.

De nerecunoscut au fost vrâncenii şi în prima parte din repriza a 2-a, în minutul 50 oaspeţii având un avantaj de 11 goluri. Cursa de urmărire declanşată apoi de CSM n-a mai avut efect şi, în ciuda a 10 goluri în ultimele 10 minute, n-a mai putut evita înfrângerea, 25-29 scor final.

CSM Focşani: Marocico, Cloşcă, Rusu – Cadar, Gramatic (2), Rotaru (3), Nelu, Ragea (1), Miroiu (8), Gheorghe, Popa (1), Neaţă (1), Voinea, Mocanu (2), Eros (5), Năstăsie (2). Antrenor: Viorel Ciubotaru.

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.