ULUITOR! Cine e bărbatul care s-a aruncat în faţa trenului, după ce a lovit INTENŢIONAT un pieton

0
2205
Noi detalii ies la iveală în cazul care a zguduit aseară opinia publică. Bărbatul care s-a sinucis, aruncându-se în faţa trenului, era un prosper om de afaceri.

Cunoscut drept Sandu, bărbatul de 49 de ani avea o firmă care se ocupa de comercializarea de cereale. Divorțat în luna mai de soție, împreună cu care are două fiice, una de 15 ani și una de 2 ani, bărbatul se împăcase în ultima vreme cu fosta soție. Potrivit unor surse, femeia ar fi avut o relație cu bărbatul de 39 de ani pe care Sandu l-a lovit cu mașina. Uluitor este că relaţia dintre cei doi bărbaţi era extrem de apropiată. Mai exact, Sandu era naşul de cununie al bărbatului pe care l-a lovit cu maşina. Potrivit poliţiştilor, victima accidentului le-a furnizat date importante despre autorul accidentului, pe care l-a recunoscut. Anchetatorii nu exclud varianta ca accidentul să fi fost cu intenţie.

“Există posibilitatea producerii unui accident cu intenţie, dar urmează să se stabilească în urma cercetărilor efectuate de colegii de la Poliţia Rutieră”, a declarat comisarul şef Zorel Burlan de la IPJ Vrancea.

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: ȘOCANT! A lovit cu mașina un pieton, apoi s-a sinucis

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here