Uluitor! SINUCIDERE macabră într-un apartament din Focșani (VIDEO)

0
643

sinucidere-axfisiere-focsani 2 copy

Un bărbat din Focșani, s-a sinucis într-un mod macabru, care i-a șocat chiar și pe polițiști. Ionuț T., în vârstă de 37 de ani, locuia într-un apartament al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. Cunoscut de vecini ca un tip mai tăcut, liniștit, Ionuț nu a creat probleme în comunitate. El lucra ca agent de pază la o societate de profil din Focșani. Măcinat de pierderea mamei, dar și de o recentă decepție în dragoste, Ionuț nu a mai suportat și a ales să se sinucidă. Din spusele vecinilor, nu este la primul gest de acest fel. În trecut a mai încercat odată să-și pună capăt zilelor, însă fără succes.

Tatăl său a fost cel care a făcut cumplita descoperire, după ce fiul acestuia nu i-a mai răspuns la telefon.

Metoda aleasă de către bărbat este una uluitoare. Acesta și-a pus o mască de gaze pe cap, a băgat furtunul unei butelii în interior și a dat drumul la gaze. Motivul pentru care a recurs la acest gest este încă o necunoscută. Cel mai probabil, bărbatul nu a suportat pierderea mamei, care a decedat în urmă cu cinci ani.

„I-a murit maică-sa acum vreo cinci ani, dar nu știu ce s-a întâmplat pentru că pentru mine a fost un șoc când am auzit. Eram cu cățelușii la garaj, am înțeles că el de ieri (n.r. sâmbătă) s-a omorât… cu butelia. Noroc că a lăsat geamul deschis de la balcon, că altfel putea să arunce blocul în aer. Și-a pus masca, a băgat un furtun la butelie, și furtunul ăla l-a băgat pe la cartuș și a dat drumul la butelie. Închipuiți-vă că el a murit asfixiat imediat”,  a declarat un vecin, șocat de gestul bărbatului.

La faţa locului au ajuns anchetatorii, dar şi un echipaj de la ambulanţă care nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul. Oamenii legii vor continua cercetările în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate motivul care l-a împins pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.