Uluitor! Sorina Bucuraș (fostă Plăcintă) nu este fiica tatălui său!

0
1382

Fostul senator de Vrancea Sorina Plăcintă (actualmente Bucuraș), fost ministru al Tineretului și Sportului, are mari probleme familiale. De data aceasta nu fiul său, eliberat din închisoare, este cel care îi întunecă viața familială, ci chiar tatăl său.

Mai precis, bărbatul despre care credea că îi este tată și care așa era trecut și în acte. Potrivit stiripesurse.ro, femeia de afaceri a pierdut recent procesul cu moștenitorii lui Ștefan Stan, cel despre care știa că este tatăl său. Testul de paternitate solicitat de moștenitorii acestuia a scos la iveală că Sorina Plăcintă nu este fiica lui Ștefan Stan.

În aprilie 2016, Judecătoria Focșani a dat verdictul, care nu i-a fost favorabil acesteia.

“Constată că defunctul Ştefan Stan nu este tatăl reclamantei Bucuraş Sorina Luminiţa, nascuta la data de 06.02.1965, având ca mamă pe Ştefan (in prezent „Ciungan”) Leonia. Dispune radierea numelui tatalui de „Ştefan Stan” din actul de naştere al reclamantei, nastere inregistrata sub nr. 85 la data de 10.02.1965, la Sfatul Popular al orasului Focsani. de Primăria Mun. Focşani”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Apelul procesului a fost judecat la Tribunalul Vrancea în data de 15 decembrie 2016, apel pe care Sorina Plăcintă l-a pierdut.

În baza hotărârii judecătorești, fostul senator de Vrancea va fi nevoită să radieze numele lui Ștefan Stan din actul său de naștere și din toate celelalte acte oficiale în care acesta apare menționat ca fiind tatăl său.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here