UMO Serv a participat la a XVI-a ediție a TURNEULUI INTERNAȚIONAL DE JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”

0
82

Sâmbătă 10 Noiembrie 2018, a avut loc în Sala Sporturilor din Focșani ediția cu numărul XVI a TURNEULUI INTERNAȚIONAL de JUDO Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”. Evenimentul este organizat în memoria lui Aurel Cîmpeanu, antrenorul vrâncean care a avut mari performanțe, acesta pregătind în decursul carieriei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei și ai României.

Memorialul este organizat de CSM  Focșani 2007 și Asociația Județeană de Judo Vrancea, în colaborare cu ASOCIAȚIA DE SECURITATE și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, cu sprijinul LPS Focșani, CSS Focșani și al Clubului Sportiv Unirea Focșani. Și în acest an competiția sportivă are onoarea de a-i avea alături pe sponsorii UMO Serv și PANDORA Prod. De menționat și ajutorul dat competiției de Carrefour, Altdorf Tehnik, Rotary Club VARANA Focșani, Crama Gîrboiu, Conf Binale Mălinoiu și Mondo Travel.

Dacă turneul organizat în anul 2017 a fost cea de-a patra ediție de nivel internațional, cu 497 de sportivi de la 56 de cluburi din țară și șase din străinătate, și în acest an organizatorii și sponsorii, împreună cu toți cei implicați vor păstra nivelul internațional al competiției. Astfel, în cadrul Memorialului ”AUREL CÎMPEANU” ediția 2018, a avut loc un turneu internațional de judo cu sportivi invitați de la cluburi de tradiție din România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia și Bosnia Herzegovina la categoriile U15 și U18 atât pentru băieți cât și pentru fete.

Invitatul special al organizatorilor este vicecampionul olimpic, campionul mondial și multiplul campion panamerican ASLEY GONZALEZ, unul dintre cei mai valoroși și spectaculoși reprezentanți ai judoului mondial, care va sosi la Focșani direct din țara sa natală, Cuba. De asemenea, printre invitații speciali ai organizatorilor sunt Lucian Grigoropol, fondatorul primei școli de judo din Vrancea, Alina Dumitru și Adrian Croitoru, multiplii noștri campioni olimpici, mondiali și europeni, Constantin Niculae, primul vicecampion mondial al României la Judo. De la clubul ”Yawara Force” din Pennsylvania – SUA, ne onorează cu prezența și antrenorul de judo Mikhail Kozitskiy.

Intrarea este liberă pentru toți cei care sunt pasionați de judo, dar și pentru cei ce sunt împătimiți ai sportului, în general.

Scopul declarat al organizatorilor constă în determinarea tinerilor să aleagă sportul și implicit un mod de viață sănătos în detrimentul multiplelor tentații ale zilei de astăzi. Frumusețea judoului, importanța invitaților și anvergura competiției sunt motive temeinice pentru aceștia să se alăture acestui eveniment sportiv de talie internațională ce va avea loc în Municipiul Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here