Un alt gest incredibil. Un vrâncean a predat un portofel cu 2700 de lei

0
236

portofel_cu-bani_

Gest incredibil făcut de un bărbat de 30 de ani din Vrancea.

Bărbatul, şoferul unui microbuz de transport public de persoane, de fel din comuna Tulnici, s-a prezentat la Postul de poliţie Boloteşti pentru a preda un portofel găsit pe una dintre banchetele autovehiculului pe care îl conduce.

În portofel se afla suma de 2.700 lei, precum şi mai multe documente şi carduri pe numele unui cetăţean român, din mun. Focşani, jud. Vrancea.

Cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Politiei mun. Focsani a fost identificat proprietarul bunurilor, iar portfelul cu suma de bani şi celelalte documente au fost înmânate acestuia.

Gestul vrânceanului de 30 de ani vine după ce la zilele trecute un alt vrâncean a impresionat după ce a găsit un portofel cu o sumă impresionantă de bani și nu și-a însușit bunul ci a anunțat POliția, care l-a găsit pe proprietar.

Gesturile de acest fel sunt tot mai rare în ziua de azi. Impresionant este faptul că nici unul dintre cei care au găsit bani și i-au predate Poliției nu sunt oameni avuți, ci persoane simple ale căror salarii lunare sunt mult mai mici decât sumele ce le-au ajuns întâmplător în mână.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.