Un angajat din Penitenciarul Focșani, confirmat pozitiv

0
680

Coronavirusul a intrat și în Penitenciarul Focșani, unde unul dintre angajați a fost confirmat pozitiv. Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, polițistul de penitenciare nu a avut contact cu deținuții, deoarece atribuțiile sale țineau de sectorul administrativ. Totodată, ANP asigură că persoana respectivă a purtat permanent echipament de protecţie dar, cu toate acestea, „angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu”.

Se menţine aplicarea măsurilor de prevenție, inclusiv a monitorizării medicale a persoanelor coustodiate, până la acest moment nefiind identificată simptomatologie specifică. Administraţia Penitenciarului Focşani implementează, de asemenea, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea”, a transmis ANP. Ieri, ANP comunicase cazurile altor angajați depistați pozitiv – din Penitenciarul Bucureşti-Jilava, aparatul central și din Centrul de Detenție Brăila-Tichileşti

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.