Un asistent SMURD din Vrancea, aflat în timpul liber, a acordat primul ajutor la un accident din Buzău

0
1013

Un asistent coordonator la SMURD din cadrul ISU Vrancea a fost omul potrivit la locul potrivit. Aflat în timpul liber, plutonierul major Laurențiu Iancu a fost martor la un accident de circulație produs pe DN2E85, la ieșirea din Rîmnicu Sărat spre Focșani. Fără să stea pe gânduri, vrânceanul a sărit să vadă în ce stare sunt victimele. Cum una dintre ele sângera, el a luat trusa de prim-ajutor din maşină şi a oprit hemoragia. Vrânceanul nu a plecat de lângă victimă până când nu a fost preluată în siguranţă de o ambulanţă.

“Fiind obişnuit cu astfel de intervenţii, subofiţerul a asistat şi a stabilizat emotional victima care se afla sub stare de şoc, până la sosirea echipajului SMURD Rm. Sărat care a preluat-o în condiţii de siguranţă. Apreciem spiritul civic de care a dat dovadă şi dorim să-i adresăm pe această cale felicitările noastre!”, au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

plutonier-major-Iancu-Laurentiu-isu-vrancea2

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.