Un banal accident de circulație s-a transformat într-o crimă înfiorătoare | Bărbat omorât pe stradă pentru că a atins oglinda unui alt vehicul

0
3625

Un banal accident de circulație s-a transformat într-o crimă înfiorătoare. S-a întâmplat miercuri seară, pe o stradă din municipiul Bacău, foarte aproape de o unitate de învățământ.  După ce un șofer a acroșat oglinda unei dube, din vehicul au coborât doi bărbaţi. Orbit de ură, unul dintre aceștia l-a lovit pe şoferul autoturismului până ce omul a căzut secerat. Imediat după aceasta, cei doi indivizi s-au urcat în mașină și au demarat în trombă. Din informațiile transmise de polițiștii din Bacău, totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 19:35. „În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii băcăuani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacău. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău. După ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în zonă, oamenii legii au reușit să dea de urma celor doi suspecți de crimă. Aceștia se aflau la ieșirea din municipiul Bacău. Polițiștii i-au preluat și i-au dus la audieri.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.