Un bărbat care a furat bani dintr-un bancomat din Focșani, căutat de peste 2 luni de Poliție

0
856

Polițiștii din Vrancea caută de două luni și jumătate un bărbat care a furat bani dintr-un bancomat din Focșani.

La data de 17 iulie, un bărbat necunoscut ar fi sustras suma de 500 lei dintr-un bancomat situat în municipiul Focșani. Bărbatul respectiv ar fi luat banii din ATM după ce o persoană a efectuat o tranzacție, iar apoi văzând că bancomatul nu eliberează banii s-a deplasat la un alt aparat situat la circa 6 metri ce aparține aceleiași bănci unde a încercat să efectueze o nouă tranzacție. În acel moment, păgubitul a constatat că banii fuseseră retrași.

”Din capturile realizate după camerele de supraveghere se poate observa momentul în care bărbatul necunoscut sustrage suma de bani din ATM. Persoanele care pot da relații cu privire la cele persoana care ridică banii din bancomat sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de telefon 0237/207405”, se arată în comunicatul remis de IPJ Vrancea.

Polițiști din structura de investigații criminale efectuează verificări în vederea identificării persoanei necunoscute și pentru recuperarea prejudiciului.

furt din bancomat3 - Un bărbat care a furat bani dintr-un bancomat din Focșani, căutat de peste 2 luni de Poliție

furt din bancomat2 - Un bărbat care a furat bani dintr-un bancomat din Focșani, căutat de peste 2 luni de Poliție

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.