Un bărbat din Spulber a fost amendat după ce a anunțat la 112 că fiica și concubina i-au fost răpite, deși știa că adevărul e altul

0
170

Un bărbat din Spulber, în vârstă de 48 de ani, a fost părăsit de concubină, care când a plecat și-a luat și copilul de 3 ani. S-a tot frământat ce să facă și s-a gândit că dacă apelează la ajutorul polițiștilor o va convinge să se întoarcă acasă. așa că omul a sunat la 112 și a anunțat că fiica și concubina sa au fost răpite. Oamenii legii s-au mobilizat imediat, dar au aflat foarte repede adevărul, și anume că femeia plecase de bună voie la un bărbat mai tânăr din Vintileasca. Polițiștii și-au dat seama inclusiv că bărbatul din Spulber știa adevărul, așa că au decis să-l sancționeze pentru folosirea abuzică a numărului de urgență 112 și pentru faptul că i-a pus pe drumuri degeaba.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.