Un bărbat şi o femeie, căutaţi pentru înşelăciune. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

0
308

Polițiștii vrânceni caută de circa o lună de zile un bărbat şi o femeie care au înşelat doi vânzători, cărora le-au distras atenția, furând suma de 500 de lei prin această metodă.

Conform IPJ Vrancea, în data de 9 august, în jurul orelor 15.00, gestionarul unei staţii peco din Focşani a fost indus în eroare prin distragerea atenţiei de către un bărbat şi o femeie, care au furat din casa de marcat 300 de lei. În aceeaşi zi, aceleaşi persoane, folosind aceeaşi metodă, au mai înşelat o vânzătoare dintr-un centru comercial din municipiul Focşani, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 200 de lei.

”Faptele au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta punctelor comerciale astfel că poliţiştii au date privindu-i pe cei doi. Astfel, oamenii legii caută un bărbat, înălţime aproximativ 1,75 metri, vârsta 40-45 ani, aspect neîngrijit, purta un tricou de culoare portocaliu şi pantaloni trei sferturi de blugi culoare albastru, şi o femeie, de 35-40 ani, înălţime aproximativ 1,70 metri, păr negru prins la spate, care la momentul infracţiunilor purta un tricou de culoare roşu şi pantaloni de trening”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

De altfel, reprezentanții Poliției au dat publicității fotografii cu cei doi indivizi din care le reies clar trăsăturile, fotografii care speră, oamenii legii, îi vor ajuta să-i prindă într-un timp cât mai scurt pe cei doi hoțomani.

hoti benzinarie6 - Un bărbat şi o femeie, căutaţi pentru înşelăciune. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

hoti benzinarie5 - Un bărbat şi o femeie, căutaţi pentru înşelăciune. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

hoti benzinarie4 - Un bărbat şi o femeie, căutaţi pentru înşelăciune. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

hoti benzinarie3 - Un bărbat şi o femeie, căutaţi pentru înşelăciune. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.