Un copil, plesnit în școală de tatăl unui coleg. Zeci de copii și 3 profesori au fost martori

5
2967

Incident revoltător la Școala generală Ștefan cel Mare din Focșani. Un copil, elev în clasa a cincea, a fost plesnit peste față de tatăl unui coleg de clasă. Incidentul s-a produs în urma unui conflict între cei doi băieți.

Evenimentul s-a desfășurat luni după amiază. Trei clase de la Școala gen. Ștefan cel Mare din Focșani au fost duse în sala multimedia a unității de învățământ pentru a viziona un film, în cadrul săptămânii ”Școala Altfel”. Copiii erau însoțiți de trei cadre didactice, doi bărbați și o femeie.

La un moment dat, în sala în care elevii urmau să vadă filmul a intrat un bărbat, chemat de fiul său care ar fi avut un conflict cu un coleg. În urma unui schimb de replici între adult și colegul copilului său, bărbatul și-a ieșit din fire și l-a lovit pe acesta cu palma peste față. L-a lovit atât de tare încât i-a stricat ochelarii iar capul băiatului agresat a ricoșat într-un alt copil, care a fost lovit în arcadă.

Imediat, profesorii au chemat polițistul de proximitate iar oamenii legii au fost sesizați de părinții copilului lovit. În prezent, atât Poliția face cercetări în acest caz cât și conducerea școlii în care s-a produs nefericitul incident. Tatăl agresiv regretă cele întâmplate, dar totul este tardiv.

Un copil a fost lovit în fața a zeci de copii și a trei profesori, fapta fiind extrem de gravă având în vedere că vine din partea unui părinte și s-a desfășurat în incinta unei instituții de învățământ.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

5 COMENTARII

  1. Nu inteleg ce legatura este intre Liceul Economic, cel care este prezentat in poza si stirea de mai jos unde este vorba despre Scoala nr. 9 ??? Puteti fi dati in judecata pentru asta….

  2. Bine ia facut aluia care la pleznit. Traim intro tara in care uni elevi rad de colegi lor si asi bat joc de ei , iar daca comenteaza risca sa ia bataie. Deci practic orice faci tot tu cazi vinovat dar vad ca scoala nu se implica deloc sal ajute respectivul elev care era batjocorit.

  3. Bine ar fi să încerci să nu mai scrii Anonimule! Cel puțin până în momentul în care te acomodezi cu acordurile, cratimile, „i-ii”…etc! Apoi…încearcă să te informezi înainte de a face o afirmație despre un copil bine crescut, educat, care provine dintr-o familie frumoasă!

  4. Eu, tu esti la fel de anonim ca celalalt user cu numele anonim, nu aveti nimic ceea ce va desebeste. Daca nu voiai sa il faci anonim puteai sa iti faci public numele sau iti e frica sa nu fii plesnita peste fata?
    Ps: scoateti poza de la liceul Economic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.