Un elev de la Unirea pleacă în SUA cu bursă de studiu pentru un an întreg

0
464
Cosmin Vasiliu, elev la Colegiul Național Unirea din Focșani, este unul din cei 25 de elevi români care timp de un an vor studia în Statele Unite ale Americii.

Cosmin, la fel ca ceilalți norocoși, va locui cu o familie americană. Focșăneanul are deja viză de America, după cum a anunțat chiar Ambasada SUA pe pagina sa de Facebook.

“Pregătiţi de plecare, cei 25 de elevi români care vor studia timp de un an în Statele Unite şi vor locui cu familii americane prin intermediul Programului FLEX ne-au vizitat astăzi pentru a-şi lua vizele. Consilierul nostru pentru presă şi cultură, Ron Hawkins, le-a urat drum bun şi experienţe extraordinare”, scrie pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA.

FLEX este un program de schimb de experiență finanțat de Departamentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii, oferă liceenilor din România ocazia de a trăi într-o familei americană și de a studia într-un liceu american pe parcursul unui întreg an academic.

Participarea în Programul FLEX este gratuită și a ajuns anul acesta la al doilea an de existență în România. În primul an de implementare, FLEX România a oferit bursa unui număr de 24 de liceeni. Printre aceștia s-a numărat și o elevă din Adjud.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here