Un focșănean s-a oprit cu mașina sub un TIR, la Buzău. Omul A MURIT pe loc

2
416

accident vn

Un focșănean care pe 11 octombrie ar fi împlinit 54 de ani a sfârșit vineri pe drumul spre casă, într-un accident pe raza județului Buzău.

Focșăneanul se afla la volanul unui autoturism VW Polo, înmatriculat în București, era singur în mașină,  și se îndrepta spre Vrancea, pe DN 2 E 85. La un moment dat, la intrarea în municipiul Buzău el nu a acordat prioritate de trecere unui TIR cu numere de Buzău, care intenționa să  intre de pe șoseaua de centură pe drumul european.

VW în care se afla vrînceanul a intrat pur și simplu sub TIR-ul care transporta lemne, fără să aibă vreo șansă la viață. Practic, autoturismul a fost decapotat, rămânând blocat sub TIR.

Omul a rămas încarcerat în mașina făcută zob sub TIR, în  zonă intervenind echipajul de descarcerare al ISU Buzău.  Pentru a scoate cadavrul de sub autovehiculul de mare tonaj a fost nevoie ca remorca acestuia să fie ridicată. Vrânceanul nu a avut nici o șansă să trăiască. Peste 2 zile ar fi împlinit 54 de ani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa il ierte. ciudata este intersectia aia ar trebui un giratoriu pt ca urat sa vi pe drum drept european si dintrodata sa nu mai prioritate

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.