Un gest mărunt poate salva o viață de copil. Ovidiu Ionuț Șchiopu din Gugești are nevoie de noi

1
1028

schiopu-ovidiu-ionut

La numai 13 ani, Șchiopu Ovidiu Ionuț din satul Oreavu, comuna Gugești, se luptă pentru a supraviețui unei boli nemiloase: CANCER. Coșmarul băiatului a început în urmă cu doi ani, după apariția unor vărsături matinale, familia l-a dus la un control de specialitate la Spitalul Județean din Focșani. Se întâmpla în luna decembrie 2013. Rezultatele testării cu un computer tomograf au scos la iveală un diagnostic crunt: formațiune tumorală de fosă craniană posterioară. Din acel moment a început o bătălie cruntă cu boala. Medicii de la Spitalul Bagdasar-Arseni din București au confirmat diagnosticul și nu i-au dat prea mari șanse la viață. Boala era destul de avansată și specialiștii i-au recomandat să facă un tratament cu citostatice. Durerile îl macină zilnic iar tratamentul prescris de medici este mult peste ce își pot permite părinții băiatului, mai ales că boala a început să se extindă și la coloană. Ultimele rezultate au arătat apariția unor noduli în zona coloanei. I s-au recomandat de către medicii de la Spitalul Fundeni medicamente, citostatice de întreținere care i se dau în fiecare lună de la Institutul Oncologic Fundeni. Băiatul acuză în continuare dureri foarte mari și i se administrează plasturi cu morfină și calmante pe cale bucală.

Și cum o nenorocire nu vine niciodată singură, mama lui Ionuț a început să aibă dureri foarte mari la unul dintre sâni. În urma unui set complet de analize s-a descoperit că are o tumoră la sân, care, cel mai probabil, a apărut din cauza stresului.

Bolnavi și fără resurse financiare, cei doi speră într-o minune. Speră ca într-o zi să poată vorbi despre boala lor ca despre un vis urât ce a trecut.

Familia lui Ovidiu Ionuț a deschis două conturi bancare pentru donații. Cei care vor să îi ajute o pot face în conturile de mai jos:

Cont:    RO15RNCB0267143898960002    Șchiopu Ovidiu-Ionuț

Cont:    RO94RNCB0267138551280001     Șchiopu Liviu (tatăl băiatului)

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.