Un milion de euro de la UE pentru asfaltări în comuna Jariștea

0
197

După Urechești și Popești, care au primit recent o finanțare de 3 milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru asfaltarea unor drumuri de interes local, o altă comună primește fonduri europene pentru infrastructura rutieră.

Este vorba despre comuna Jariștea, care va beneficia de o finanțare de 1 milion de euro. Primarul localității, Cătălin Toma, a făcut anunțul pe Facebook: “1 MILION de EURO pentru JARIŞTEA. Astăzi a venit confirmarea finanțării proiectului de asfaltare pentru 7,4 km”.

Potrivit primarului comunei, banii de la Uniunea Europeană vor fi folosiți pentru asflatarea următoarelor drumuri: DC 134- Anghelini- DN2D, str. Grigore Teodorescu, str. Mesteacănului, str. Podgoriei, str. Aurelian Chițulescu, str. gen. Barca, DC134A-str.Şarba-SC VINEX SRL, str. preot Teodor Diaconu (Pădureni), str. D.Gh. Popa şi str. Vasile Ghilaciu.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.