Un militar focșănean care lucra la Baza de la Mihail Kogălniceanu A MURIT după ce S-A ÎMPUȘCAT

1
301
robert dantis militar - Un militar focșănean care lucra la Baza de la Mihail Kogălniceanu A MURIT după ce S-A ÎMPUȘCAT
Sursa Foto: Facebook

Un militar, originar din Focșani, dar care lucra la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu a murit după ce s-a împuşcat cu arma din dotare. Focșăneanul care avea 33 de ani, era detaşat la unitatea menționată de trei săptămâni, iar în trecut fusese în misiuni în Afganistan.

Potrivit reprezentanţilor Bazei Militare de la Mihail Kogălniceanu, caporalul Robert Danţiş a fost găsit mort prin împuşcare, sâmbătă seară, în timpul executării serviciului de pază la UM 01837 Mihail Kogălniceanu. Caporalul Robert Danţiş era încadrat la UM 01895 Chitila, fiind detaşat la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu din 14 octombrie 2015. El avea 33 de ani şi era necăsătorit. Robert Danţiş era angajat al Ministerului Apărării Naţionale din anul 2006 şi avea la activ două misiuni în Afganistan. Cazul este anchetat de Parchetul Militar şi de o comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene.

Colegii vrânceanului au declarat după tragedie că tânărul suferea din dragoste după ce iubita l-a părăsit. Pe data de 30 octombrie, militarul scria pe pagina sa de “Facebook”:

“Să ne grăbim să iubim, oamenii pleacă atât de repede şi cei ce nu pleacă nu se întorc mereu şi nu ştim niciodată cum să vorbim despre iubire. Dacă prima este ultima sau dacă ultima este prima…”.

Caporalul Robert Danţiş era originar din Focșani, iar procurorii militari afirmă că ipoteza cea mai plauzibilă luată în calcul este cea a suicidului, însă informația nu a fost confirmată în mod oficial.

Se pare că militarul s-ar fi împușcat cu pistolul mitralieră din dotare. Acesta nu a lăsat în urmă un bilet prin care să explice de ce a recurs la gestul disperat. Este posibil, spun surse apropiate anchetei, ca militarul să fi suferit din cauza unei decepții sentimentale.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.