Un nou concurs pentru șefia Direcției de Dezvoltare din Primăria Focșani

0
189

După un concurs fără candidați, Primăria Focșani anunță o nouă selecție de dosare, în vederea organizării concursului pentru ocuparea postului de șef al Direcției de Dezvoltare Servicii Publice. Serviciul  a avut un director cu acte în regulă timp de câteva luni, în perioana fostului director al Fiscului, Marian Lungu. El a renunțat la funcția câștigată prin concurs în favoarea șefiei Serviciului Corp de Control al Primarului, un serviciu nou-înființat la nivelul Primăriei Municipiului Focșani.

Dosarele candidaților sunt așteptate până pe 4 septembrie. Concursul va începe pe 18 septembrie cu proba scrisă, iar pe 21 septembrie va avea loc proba practică. candidații care parcurg ambele probe vor ajunge și la proba finală, a interviului, programată pentru data de 25 septembrie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.